Dunes | Beauty & Sauna | Zandvoort

Beauty

 

Hot Stone massageHotstone massage

Gebaseerd op een eeuwenoud ritueel zorgen de zorgvuldig geselecteerde vulkanische stenen, ‘Hot Stones’ voor een unieke ervaring. Deze massage heeft een zeer ontspannende werking op de spieren en zorg daarnaast ook voor een goede doorbloeding van het lichaam.

Klassieke Massage

De klassieke ontspanningsmassage is bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress in het lichaam. Hierbij worden spieren en pezen soepeler en wordt er gezorgd voor een betere doorbloeding en ook wordt de afvoer van afvalstoffen gestimuleerd. Geniet van deze heerlijke massage waarbij de rug-, nek- en schouders gemasseerd worden. De massage wordt uitgevoerd met massageolie op de blote huid.

Hydrojet Massage

Deze massage zorgt voor een massage van de spieren aan de achterkant van het lichaam. Het lichaam wordt gemasseerd door middel van warme waterstralen die heen en weer gaan over de achterkant van het lichaam, 20 minuten.

Alpha relax massage

De Alpha relax massage is een massage waarbij het totale lichaam tot rust kan komen door middel van warmte en trillingen, 20 minuten.

Pakkingen

Keuze uit verschillende pakkingen om uw hele lichaam een opkikker geven. Nadat de pakking is aangebracht op de huid, wordt deze met folie ingewikkeld waardoor de lichaamswarmte niet weg kan en de poriën goed open gaan. Dit zorgt ervoor dat de pakking goed kan intrekken en uiteindelijk de afvalstoffen worden verwijderd en nieuwe mineralen worden toegevoegd, 20 minuten.

Soorten pakkingen:

Lichaamspeeling

Deze behandeling verwijdert de dode huidcellen, wat de doorbloeding stimuleert en de huid zacht en egaal laat aanvoelen. De huid wordt ingesmeerd met een korrelige substantie inclusief een eiwitsplitsende substantie, die ervoor zorgen dat de dode huidcellen loskomen, 15 minuten.

Handpakking

De paraffine perzik handpakking zorgt voor een goede voeding en versteviging van de huid. Na deze behandeling voelen uw handen zijdezacht aan. Allereerst wordt de huid ingesmeerd met de crème, waarna de handen in een bak met warme paraffine gaan. Hierdoor krijgt de huid een laagje en gaan de poriën goed open. Behandeling om de handen een opkikker te geven en een optimale voeding te bereiken, 20 minuten.

Duo behandelingen

Voor alle beauty behandelingen is het ook mogelijkheid om met twee personen tegelijk en in dezelfde ruimte de behandeling(en) te ondergaan. Op deze manier kunt u een bezoek aan Dunes écht samen beleven.